Pizzaizaberite iz menija ili kreirajte Vašu

Margarita
(pelat, sir)450 / 520 / 780
Vegeteriana
(pelat, sir, paprika, pečurke)490 / 550 / 830
Vesuvio
(pelat, sir, šunka)490 / 550 / 850
Capricciosa
(pelat, sir, šunka, pečurke)490 / 550 / 850
Pescatora
(pelat, sir, plodovi mora, limunov sok)590 / 670 / 1030
Napoletana
(pelat, sir, šunka, slanina, feferona)490 / 550 / 830
Picante
(pelat, sir, kulen, feferona, luk)490 / 550 / 850
Calcona - preklopljena
(pelat, sir, šunka, kulen)490 / 550 /   -  
Atlantik
(pelat, sir, jaje, tunjevina)520 / 600 / 930
Della Casa “M”
(pelat, sir, šunka, pečurke, pavlaka, pečenica)550 / 630 / 930
Italijanska piroška – preklopljena
(pelat, sir, šunka, pečurke, pavlaka)510 / 580 /   -  
Ubica
(pelat, sir, pečur., šunka, jaje, slanina, pečenica, kulen, pav., fefer.)650 / 760 / 1050
Lalinska
(pelat, sir, slanina, kulen, feferona)490 / 550 / 830
Quattro Stagioni
(pelat, sir, šunka, pečurke, jaje, pavlaka)510 / 580 / 880
Masters tanjir
(piroška, lazanje, špagete bolonjeze)   -   / 780 /   -  
Posna - Tunjevina
(pelat, tunjevina, pečurke)510 / 580 / 880
Mexicana
(pelat, sir, šunka, kulen, čili, kukuruz, feferona)510 / 580 / 880
London
(pelat, sir, šunka, jaje, pečurke)510 / 580 / 880
Posna – sa povrćem
(pelat, posni sir, povrće)510 / 580 /  880  
Majoneza
(pelat, sir, šunka, pečurke, majonez)510 / 580 / 880
Sezonska
(pelat, sir, sezonsko povrće)490 / 550 / 830
Bolognese
(mleveno meso, sir, pečurke)510 / 580 / 880
Mozzarella
(marinada, mozzarella sir, domaća pršuta, paradajz)550 / 630 / 930
Slatka
(džem, ananas, višnje)490 / 550 / 830
Bela
(pavlaka, paradajz, paprika, kukuruz, pečenica, feta sir)510 / 580 / 880
Kolenica
(sir, pečurke, kolenica, ren, pavlaka)510 / 580 / 880
Mascarpone
(sir, mascarpone, Njegoška pršuta)550 / 630 / 930
Quattro Formaggi
(pelat, pizza sir, parmezan, feta, plavi sir)550 / 630 / 930
Quattro Carni
(pelat, slanina, šunka, pečenica, kulen)550 / 630 / 930
Kreator
(kreiraj sam svoju pizzu)   ?   /   ?   /   ?  
Prilozi za pizzu

Pizza prilozinapravite svoju pizu ili obogatite neku našu

Jaje50 / 50 / 100
Masline80 / 80 / 160
Šampinjoni80 / 80 / 160
Šunka80 / 80 / 160
Kulen80 / 80 / 160
Pečenica110 / 110 / 220
Slanina80 / 80 / 160
Pavlaka80 / 80 / 160
Sir80 / 80 / 160
Feferoni50 / 50 / 100
Plodovi mora110 / 110 / 220
Tunjevina110 / 110 / 220
Povrće50 / 50 / 100
Njeguška pršuta150 / 150 / 300
Piletina110 / 110 / 220
Plavi sir150 / 150 / 300
Mascarpone110 / 110 / 220
Majonez80 / 80 / 160
Hlepčići70 / 70 / 140
Korpica70 / 70 / 140
Pasta

Pastaspaghetti - penne - gnochi

Carbonare
(slanina, jaje, beli luk, pavlaka, sir, začini)550
Bolognese
(mleveno meso, sir, začini)550
Funghi
(pečurke, pavlaka, sir, začini)550
Tuna
(tunjevina, pelat, začini)550
Šunka, šampinjoni
(šunka, pečurke, pavlaka, sir , začini)550
Plodovi mora
(plodovi mora, začini i pelat)620
Verde
(brokoli, tikvice, pavlaka, začini)550
Oliva
(paradajz, masline, začini)550
Quattro Formaggi
(pelat, pizza sir, parmezan, feta, plavi sir)620
Pečenica i susam
(pečenica, susam, pavlaka, začini)550
Piletina i susam
(piletina, susam, pavlaka, začini)550
Brokoli i pečenica
(brokoli, pečenica, pavlaka, začini)550
Salate

Salateobične ili u korpici od testa

Tuna - u koripici od testa
(krastavac, paradajz, paprika, crveni kupus, tunjevina)510
Šunka - u koripici od testa
(krastavac, paradajz, paprika, crveni kupus, šunka, pavlaka)510
Grčka - u koripici od testa
(krastavac, paradajz, paprika, crveni luk, masline, feta sir, origano)510
Frutti di mare - u koripici od testa
(paradajz, paprika, crveni kupus, morski plodovi, marinada)600
Pileća - u koripici od testa
(piletina, šargarepa, zelena salata, pečurke, grašak, paprika, majonez, pavlaka)510
Mozzarella Prosciutto
(Njegoška pršuta, mozzarella sir, paradajz, krastavac, rukola, kukuruz, Iceberg salata, i začini)540
Pozitano
(paradajz, iceberg salata, crveni luk, domaća pršuta, krem sir, hleb)540
Šopska
(paradajz, krastavac, paprika, luk, feta sir)310
Srpska
(paradajz, krastavac, paprika, ljuta paprika)310
Sezonska
(sezonsko povrće)310
Cezar
(piletina, slanina, iceberg salata, paradajz, krastavac, parmezan, Cezar dresing)540
Cezar - u koripici od testa
(piletina, slanina, iceberg salata, paradajz, krastavac, parmezan, Cezar dresing)610
Plava
(piletina, iceberg salata, paradajz, plavi sir, hlepčići, marinada, krastavac)540
Lazanje

Lazanjespremljene u glinenim posudama

Male
(testo, bešamel sos, juneće meso, paradajz sos, sir i začini)550
Velike
(testo, bešamel sos, juneće meso, paradajz sos, sir i začini)650
Potaž

Potažnovo u našem jelovniku

Potaž od povrća
(šargarepa, celer, kukuruz, spanać, brokoli, karfiol, bundeva, grašak, tikvica)150
Uskoro...
(iznenađenje...)? ? ?
Slane palačinke

Palačinkeslane

Šunka, šampinjoni
(šunka, pečurke, sir, začini)410
Bolognese
(mleveno meso, sir, začin)410
Carbonare
(slanina, jaje, sir, začini)410
Vegetariana
(pečurke, sir, začini)410
Tuna
(tunjevina, sir, začini)410
Mediterano
(paradajz, paprika, zelena salata, sir, začini)410
Pečenica
(paradajz, zelena salata, sir, pečenica, začini)410
Slatke palačinke

Palačinkeslatke

Džem
(džem od kajsije)230
Džem i dodatak
(džem, orasi, bademi, lešnici)260
Čokolada
(čokolada, šlag)230
Bela čokolada
(bela čokolada, šlag)230
Eurokrem
(eurokrem, šlag)230
Čokolada i dodatak
(čokolada, orasi, lešnici, kokos)260
Bolonjske
(orasi, lešnici, med, šlag)260
“Masters”
(džem od kajsije, ananas)260
Medene
(med, lešnici, bademi, rum, šlag)260
Banana
(banana, med, pomorandža, šlag)260
Mornarske
(sladoled od vanile, tropsko voće, šlag)260
Snikers
(čokolada, med, kikiriki, šlag)260
Plazma
(“plazma” keks, šlag)230
Afro
(čokolada, banana, šlag)260
Plazma i eurokrem
(“plazma” keks, eurokrem, šlag)260
Višnja
(sos od višnje, sladoled, šlag)260
Prilozi za slatke palacinke

Prilozi za slatke palačinkenapravite sami svoju slatku palačinku

Voće80
Višnje80
Ananas80
Džem50
Eurokrem50
Med50
Kikiriki50
Lešnik50
Bademi50
Kokos50
Orasi50
Plazma keks50
Poslastice

Poslasticezasladite se bez brige

Banana split
porcija370
Sladoled
porcija350
Voćna salata
porcija370
Voćni kup
porcija370
Sladoled
kugla70
Šlag
kugla70
Tiramisu
komad260
Tegla kolač
komad290

Preuzmite jelovnik u PDF formatu.

Telefoni za porudžbine

 013 / 837-000 i 013 / 837-677  063 / 114 10 51