O nama... ili kako je sve to počelo?

Reč vlasnika…

"Želeći sebe da pronađem u vodama ugostiteljstva, krenuo sam pre 20-tak godina sa malim kapitalom, a velikim snovima i željama u projekat koji ni danas nije okončan."


Davno to beše...

Ugostiteljski objekat "MASTERS" prvi put se predstavio svojim sugrađanima 15.07.1988. god. Od tada, pa do danas, pretrpeo je značajne izmene u izgledu, ali i u poslovanju, i pogledu proširenja svog kapaciteta i ponude.

U početku je to bio kafić, a danas je "MASTERS" pizzeria sa velikom i raznovrsnom ponudom italijanske hrane.

Danas je to ovako a sutra ko zna kako?

Pizzeria je porodični biznis, a osoblje je stručno i uvek spremno da Vam ispuni i najdelikatniju gurmansku želju. Ovde svako može kreirati svoj obrok uz pomoć i savet naših veštih i nasmejanih kuvara i pizza majstora.

Vođeni željom da gostima priuštimo pravi ukus pizze, pizza peć na drva je naš zaštitni znak, tu su još i strogo birane namirnice, čiji kvalitet ne sme da oscilira, od probranih i vrhunskih dobavljača.

Lokal se nalazi na ekskluzivnom mestu, na padinama vršačkog brega u oazi zelenila i čistog vazduha. Objekat ima oko 120 mesta za sedenje i veliku baštu, i pravo je mesto za bekstvo od letnje vreline i gradske gužve.

Do nas se dolazi kako gradskim putem tako i stepeništem omiljenim šetalištem naših sugrađana. Ovde ćete uvek naći pravi kutak za odmor i uživanje u dobrom zalogaju na radost svih vaših čula.

Pizzeria "MASTERS" je danas značajni privredni subjekat u gradu sa velikim brojem zaposlenih i prisutan je na većini donatorskih akcija.

Vama na usluzi

Uživamo dok ispunjavamo želje naših malih sugrađana koji rado u našoj organizaciji proslavljaju svoje rođendane, oni su nam verni gosti ali i ozbiljni kritičari.

Naš dostavni «PIZZA SERVICE» je veoma ekspeditivan i spreman da Vašu porudžbinu isporuči u što kraćem roku na kućnu adresu uz prepoznatljiv slogan:«Vaša Pizza gospodine».

Dobrodošli!

Dagi, vlasnik picerije "Masters"

Radno vreme:

Radnim danom od 11 do 24h
Vikendom i praznikom od 11 do 01h

Kako do nas?Posetite nas...

Pišite nam:

Telefoni:

013 / 837 - 000
013 / 837 - 677
063 / 114 - 10 - 51

Radno vreme:

Radnim danom od 11 do 24h
Vikendom i praznikom od 11 do 01h

Adresa:

Picerija "Masters"
Mate Matejića 6a, 26300 Vršac
Srbija

Pronađite nas na mapi!